Το περίπτερο της Ford ήταν από τα πιο εντυπωσιακά της τελευταίας Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Αθήνας. Σε έναν άριστα διαμορφωμένο χώρο, συνολικής έκτασης διακοσίων είκοσι τετραγωνικών μέτρων, η Ford παρουσίασε την πλούσια γκάμα των νέων επιβατικών μοντέλων της, όπως και φορτηγάκια, αυτοκίνητα για αγροτική χρήση, και κλούβες, εντυπωσιάζοντας τους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης.

Αναλυτικά, τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην αίθουσα ξιφασκίας του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού όπου στεγάζεται η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Αθήνας ήταν τα εξής:

Ford Fiesta ST

Με αγωνιστική σχεδίαση και σπορ ανάρτηση, μετάδοση έξι σχέσεων, βελτιωμένο σύστημα πέδησης και προχωρημένη τεχνολογία, το Ford Fiesta ST υπόσχεται έντονες οδηγικές συγκινήσεις σε όσους το επιλέξουν.

Ford Ecosport

Το Ford Ecosport είναι ένα «έξυπνο» αυτοκίνητο, με ελάχιστη κατανάλωση και μεγάλη ισχύ. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά του είναι η προχωρημένη hands-free τεχνολογία SYNC και ένας κινητήρας Eco Boost χιλίων κυβικών που έχει ψηφιστεί Κινητήρας της Χρονιάς για τρία συνεχόμενα έτη. Το Ford Ecosport ορίζει μια νέα κατηγορία στα μικρά SUV.

Ford Mustang

Υψηλές επιδόσεις και σχεδίαση υψηλής αισθητικής χαρακτηρίζουν το τελευταίο μοντέλο του Ford Mustang που κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, Fastback και Convertible, και με δύο κινητήρες έναν Eco Boost δύο χιλιάδων τριακοσίων κυβικών και έναν V8 πέντε χιλιάδων κυβικών. Και οι δύο εγγυώνται τη θρυλική «έκρηξη» στα γκάζια που είναι διαχρονικά το κύριο χαρακτηριστικό της Ford Mustang.

Ford Galaxy

Το Ford Galaxy είναι ένα πολυτελές βανάκι, το οποίο χωρά επτά επιβάτες, με άφθονο χώρο για ανάπαυση, ένα μεγάλο πορτ μπαγκάζ που χωρά όλες τις αποσκευές τους και την τελευταία τεχνολογία στο σύστημα πλοήγησης.

Ford Gt

Ford GtTo Ford Gt είναι το πιο προχωρημένο τεχνολογικά μοντέλο της Ford. Διαθέτει έναν κινητήρα Eco Boost τριών χιλιάδων πεντακοσίων κυβ
ικών και πρωτοποριακή αεροδυναμική σχεδίαση για την οποία πολλά έχουν γραφτεί.

Ford Ranger

Διαθέσιμο με τρεις τύπους καμπίνας, το Ford Ranger είναι ένα φορτηγάκι με μεγάλη ιπποδύναμη, που δεν θα κολλήσει πουθενά, ενώ το εσωτερικό του διακρίνεται για την εκλεπτυσμένη σχεδίαση και τα ποιοτικά υλικά του.